lauantai 31. elokuuta 2013

Puuta,heinää ja muutama vesiperä...

Empä keksinyt mitään parempaakaan otsikkoa, mutta hyvä leffa!

Tässä nyt kaksi päivää tullut kärvisteltyä taas kamalan mikreenin kourissa.
Ihana ystäväni toi minulle eilen äitinsä tekemää biryania ja piristi muutenkin iltaani. Todalla iso kiitos hänelle siitä!

Blogille on tullut myös lukijoita ja joiltain ihanaa postia.
Jotkut kannustavat jatkamaan eteenpäin, toiset harmittelevat miten jaksat tuommoista ja joku kiittelee tosiasioiden kirjoittamisesta ja tuntevat samoin. Joku jopa myönsi että ihana lukea tätä sellaisten sijaan joissa hehkutetaan päättymätöntä rakkautta ja riidatonta suhdetta. "Ja minusta on aivan ihanaa huomata että en ole ainoa typerys joka tällaisessa suhteessa elää".... Tämä oli lainattu suoraan yhdestä viestistä eli en kutsunut lukijoitani juuri typeriksi. Mutta tottahan se on.... olemme typeriä. Mikä saa naisen toimimaan niin ja jäämään sitä en ole vielä selvittänyt. 
Aivan loistavaa saada kuitenkin postia. Yksi mies ilmoitti olevansa jopa halukas menemään kanssani naimisiin, jos eroan nykyisestä miehestäni. Olen tyytyvä'inen että laitoin sivulle "lähetä minulle postia" vaihtoehdon, mutta kyllä kommenttejakin saa jättää.
Olen nyt kuitenkin nähnyt vaivaa liittää tekstiini ä:t ja ö:t, vaikka se tarkoittaa jokaisen kopiointia yksitellen. Ihan vain teidän takia, jotka jaksatte näitä lukea. Antakaa anteeksi jos joskus en jaksa sitä tehdä.

En kuitenkaan halua että kaikki aiheeni käsittelevät parisuhdettani, joten kirjoittelen välillä jotain muutakin....

Mieltäni on painanut viimeaikoina esim Syyria...
(tämä ei ole sitten mitään uutispolitiikkaa vaan ihan päästäkeksittyä ja mielipiteitä)

Edellisessä blogitekstissäni käsittelin "kurdikulttuuria" ja linkitin mahdollisesta kaasuiskusta kurdeja kohtaan syyriassa. Kaksi päivää sen jälkeen uutisissa alkoikin hullunmylly Syyriassa tapahtuneista kaasuiskuista ja en usko päivääkään etteivät ne niitä olleet. Niissä ei paljastettu uhrien taustoja, mutta riitti että olivat siviilejä. Mun mielestä toisella ihmisellä ei ole oikeutta tappaa toista ikinä, vahingossa tai tahallaan, sodassa, rauhassa taikka rakkaudessakaan. Uskomatonta mitä tekivät!



En tiedä yhtään kuka haluaa ja mitä, mutta nyt yks apina miettii jotain ohjusiskua....
Piti kyllä kirjoittaa Obama, mutta osuvasti tuli ajattelematta tuokin, joten jääkööt korjaamatta.

Jenkkiläiset ovat oikein järjenjättiläisiä. Ilmoitetaan nyt iskukohteet ja aikomukset maailmanlaajuisesti näytetään kartat netissä mihin ja milloin pommi iskee. Toiset uhkaavat tuhota välittömästi Israelin, jos jenkkilä täräyttää..... Hieno suunnitelma "tehdään rauhaa sotimalla" Mistä ne edes tietää mitä niissä kohteissa on ja saavatko ne kutsutaan nyt vaikka ääriliikkeeksi tai terroristeiksi (heidän mielestään) tuhottua? Vai saavatko vain lisää ihmisiä ja vielä siviilejä hengiltä, mutta tällä tyylillä mukamas oikeutetusti? Mua ei paljon totta puhuen hetkauttaisi jos Syyria nyt pyyhkisi Israelin maailmankartalta, mutta moni muu ja moni muu maa varmaankin ei siitä pitäisi että hatut ja kiharat pölähtäisivät taivaan tuuliin. 
Siinä saattaisi ainakin vanhoilta "siirtomaa valtijailta" kuten ranska ja britannia herätä myös taisteluvietti. Veli venäjä, joka lienee enemmänkin Syyrian ystävä kuin vihollinen saattaisi vastaiskuksi hermostua. Isku vaikuttaisi myös irakin tilanteeseen ja kaikkiin niihin maihin jotka amerikkaa saavat jo kokemuksesta kiittää "sotilaallisesta avusta"
Mutta mitä helvettiä! öljykin jo kallistui niin pitäähän sitä ainakin uhkailla jos tahtonsa väkisin haluaa läpi. Tyhmän teon tekevät mielestäni, mutta eiköhän kukin sitten vaan tyylillään.
Jännityksellä oottelen mitä saavat aikaiseksi, ovat jo aika hyvin kolmannen maailmansodat peruskivet asetettu valmiuteen.... "Kivet eivät pala, mutta jos lyödään nuotio keskelle roihahtaa varmasti!"

Kuitenkin.... silmä silmästä, tekee lopulta koko maailmasta sokean.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti