maanantai 19. elokuuta 2013

Odotan siis ihmettä...


Nyt kun sain viimeinkin aikaiseksi avata blogin itselleni niin kokeillaampa ensimmäiseen kirjoitukseen laittaa nyt vaikka ihan vain esittely joka loytyy myos profiilista....
Päätin näin reippasti yli 30-vuotiaana alkaa pistämään lähinnä ajatuksia ja kokemuksia muistiin jonnekkin.
Aiheet vaihtelevat ja ovat minun arkipäivääni, joten jos sinulla on jotain huomautettavaa huomaat hyvinkin äkkiä minun olevan katkera akka joka ei niistä paljon hetkahda.

Lukijat jotka kiinnittävät huomionsa tai heitä häiritsee se ettei minulla ole tekstissäni kovinkaan usein ääkkosiä voivat etsiä uutta luettavaa.
Koneeni on näet Brittiversio ainakin vielä toistaiseksi.

Olen suomalainen, mutta myos muslimi.Silti ei ole tarkoitus puida uskontoon liittyviä epäkohtia, vaikka asiallisiin kysymyksiin tietysti vastaan ja aiheet saattavat sitä joskus käsitellä...
Kuitenkin meinaan lähinnä purkaa tänne kaiken paskan sekä upeatkin tapahtumat joita koen,mietin,tunnen, mokailuni ja onnistumisenikin...

Pienenä muistutuksena kuitenkin että ihan kaikkea ei kannata ottaa tosissaan ja huumorilla pärjää. Myos itselleen pitää osata nauraa.
Tarkoitus ei ole loukata joitain tiettyjä ryhmiä, rotuja, sukupuolta, maata ym. ym. mitä nyt keksittekin ja pahoittelen jos joku ottaa jotain henkilokohtaisesti. Se ei ole tarkoitukseni.

Kirjoitan anonyymisti sekä salanimellä eikä ole tarkoitus tätä asiaa muuttaa.

Elän monikulttuurisessa avioliitossa. Olen myos äiti.
Avioliittoni harkinta-aika päättyi juuri en silti hae uutta petiseuraa!
Jos joku innostuu lukemaan taikka kokee samankaltaisia tunteita tai vastaavasti tietää vastauksia kysymyksiini ihme on jo tapahtunut...

Muistathan kuitenkin ennen mahdollista kommenttiasi 3 asiaa...
1.Onko se totta?
2.Onko se tarpeellista?
3.Onko se ystävällistä ?

Olen ulkomuodoltani ja syd
ämmessäni aikuinen, mieleltäni teini ja ikinuori sekä maanisdepressiivinen ja jollain tavalla kahelikin, joka miettii liikaa.
Saanut el
ämässä jos jonkinlaista kolhua ja siitä seurannut vainoharhaisuus ja luottamuksen puute, joten koittakaahan sulattaa.


Minua kutsutaan joskus vittumaiseksikin, mutta mielestäni "vittumaisen ihmisen määritelmä" tuntuu usein olevan se että asiat sanotaan suoraan eikä puukoteta selkään.
Olemalla siis rehellinen ja suora saat joko tyhm
än taikka
 vittumaisen ihmisenmaineen....? 





...................................................Well who knows, not me.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti